joi, 16 iunie 2016

Avem onoarea sa va salutam

Respectul şi mulţumirile noastre colonelului (r.) Petru Gurău!
Nedorită a venit şi ziua despărţirii. Col. (r.) Petru Gurău a solicitat eliberarea din funcţia de preşedinte al Biroului operativ al filialei SCMD Brăila. Motivul? Evenimente importante in viaţa personală, mai noi sau mai vechi !
Şi pentru că la despărţire, când ne strângem mâinile, obişnuim să facem şi câte un dar, care ar fi ar fi cel mai potrivit pentru col. (r.) Petru Gurău? Probabil că respectul şi mulţumirile noastre ar fi acela!
Respectul şi mulţumirile noastre pentru că a fost sufletul filialei Brăila în tot ceea ce s-a întreprins pentru ca drepturile cadrelor militare să fie respectate, pentru o poziţie onorantă în societate şi un trai decent!
Respectul şi mulţumirile noastre pentru că a militat activ în menţinerea nu doar a unităţii sindicaliştilor, ci a tuturor cadrelor militare brăilene!
Respectul şi mulţumirile noastre pentru susţinuta activitate depusă cu scopul de a păstra trează conştiinţa de români, de a păstra vie memoria înaintaşilor care s-au jertfit pe câmpurile de bătălie!
Respectul şi mulţumirile noastre pentru faptul că ne-a reprezentat cu onoare în ceea ce ar trebui să fie sfatul gospodarilor brăileni, luptându-se ca politicienii locali să nu uite că şi militarii sunt cetăţeni ai urbei şi merită respectul cuvenit!
Respectul şi mulţumirile noastre pentru că a fost iniţiatorul şi organizatorul a multe clipe de destindere - întâlniri, agape, excursii etc. - amintindu-ne că viaţa e frumoasă şi merită trăită ca atare!
Convinşi că va continua să fie alături de noi nu doar cu sufletul, ci şi în persoană, măcar din când în când, îi urăm sănătate, spirit viu şi mult bine!
Respectul şi mulţumirile noastre domnule col. r. Petru Gurău!
AVEM ONOAREA SĂ VĂ SALUTĂM

Biroul Operativ al Filialei SCMD Brăila